VIDEOPRODUCTIE

VIDEO PRODUCTIE BEDRIJF

Zoek je een manier om jouw doelgroep écht te raken en inspireren? Videoproductie kan je hier perfect bij helpen. Door een video productie bedrijf in te huren kun je hoogwaardige video content produceren die je klanten raakt. Videoproducties zijn er in alle soorten en maten. Misschien wil je een eenvoudige video produceren voor meer engagement op social media. Het is ook mogelijk dat je op zoek bent naar een professioneel filmproductie bedrijf voor een high-end commercial. Wat je wensen ook zijn, ik help je bij Motéma Media graag verder.

Zullen we een call inplannen om de opties te bespreken? kLIK DAN HIER!

IMG-20220614-WA0010

DE MOGELIJKHEDEN MET VIDEOPRODUCTIE

Videoproductie is een breed begrip. Het betekent letterlijk ‘het produceren van een video’. Dit kunnen natuurlijk allerlei soorten video’s zijn. Van een simpel online filmpje tot een volledige film productie voor televisie. Ik help voornamelijk het MKB met het creëren van hoogwaardige video content. Daarnaast kunnen ambitieuze start-ups en grotere bedrijven ook bij mij aankloppen om een video te laten maken. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden heb ik de meestvoorkomende type videoproducties hieronder voor je op een rijtje gezet.

VIDEO TYPEN

Met welke type video wil JIJ JOUW verhaal vertellen?

Commercial
Leads nurturing video's
Storytelling
Productvideo
Human Resources
Proces video
Instructie video
Testimonial video

BEDRIJFSFILM WAAR IK TROTS OP BEN

EEN UITNODIGENDE BEDRIJFSFILM

 Ik kan een prachtige bedrijfsfilm voor je produceren
waarin jouw zaak door middel van mooie beelden wordt gepresenteerd. In een bedrijfsvideo geef je een kijkje in de keuken. Dit maakt je bedrijf toegankelijk en persoonlijk. 

WERKWIJZE

HOE GA IK TE WERK?

Als videoagency ben ik gespecialiseerd in het vertellen van verhalen door middel van online video’s. Hoewel ik me niet helemaal beperk  tot een specifieke branche, zijn mijn pijlen wel gericht op: De MAKERS, MERKEN en DETAIL HANDEL.

1. Intakegesprek

Een bedrijfsfilm laten maken begint met een intakegesprek waarin ik jouw wensen, doel en de gewenste omvang van de video bespreken.

2. Strategie

De strategie is essentieel bij elke videoproductie, of het nu een bedrijfsfilm of productvideo is. Ik bedenk een onderscheidend en doelgroepgericht concept.

3. Voorbereiding

In de 'pre-productie' fase bereid ik de opnamedag grondig voor, bespreek ik het script met de filmcrew en de betrokken personen, zoals jij en je collega's, of eventueel ingehuurde acteurs/figuranten.

4. Filmen

Ik draai alle benodigde shots volgens het script, met ruimte voor spontane gebeurtenissen die jouw bedrijfsfilm een persoonlijk karakter geven.

5. Montage

Ik monteer de haarscherpe beelden van hoge kwaliteit op een harde schijf tot een prachtige video met een prettig tempo voor jouw ideale doelgroep, waarbij ik een preview deel na mijn tevredenheid en feedback mogelijk is.

6. Oplevering

Na verwerking van feedback volgt de oplevering van de video, klaar om wereldwijd te delen in de gewenste formaten, inclusief nazorg en ondersteuning bij het uploaden en effectief inzetten van de video content.

videoproductie
Waarom gebruik maken van film?

DE VOORDELEN VAN FILMPRODUCTIE

• Een video is makkelijker te consumeren dan geschreven tekst
• Videoproductie draagt bij aan je naamsbekendheid en merkbeleving
• Video’s kunnen online eenvoudig verspreid worden onder de doelgroep
• Van video content kan doorgaans lang worden geprofiteerd
• Het maken van een video is leuk en iets om trots op te zijn!

Ik maak geweldige video's

WAAROM MOTÉMA?

  • Snelheid
  • Zelfverzekerd 
  • Laagtrempelig en niet teveel poespas
  • Goede Prijs en kwaliteit verhouding 
  • Toegangelijk voor groot en klein
  • Onbegrensd Creativiteit 
  • Storyteller met een verhaal
videoproductie
Investering

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN VIDEOPRODUCTIE?

Hoewel veel bedrijven overtuigd zijn van de waarde die videoproductie biedt, beginnen ze er vaak niet aan uit de angst voor hoge kosten. Dit hoeft echter lang niet altijd het geval te zijn. Als we een video gaan produceren in het buitenland met high-end camera’s en een hoop acteurs, dan hangt daar natuurlijk een prijskaartje aan. Maar daarentegen kan een reeks filmpjes voor social media qua prijs weer heel erg meevallen. Kortom, de tarieven hangen helemaal af van het type filmproductie. We zijn er hoe dan ook van overtuigd dat we ook voor jouw business een passend voorstel kunnen doen. Zullen we eens afspreken om de opties door te nemen?

MOTÉMA VIDEOPRODUCTIES

Kies Beweging En Maak Impact Met Je Business!